Міжнародна конференція „Теорія наближення функцій та її застосування", присвячена 70-річчю з дня народження члена-кореспондента НАН України професора О. І. Степанця (1942 - 2007) - Романюк, А.С.; Самойленко, А.М.; Сердюк, А.С.; Соколенко, І.В. (Український математичний журнал, 2012)
З 28 травня по 3 червня 2012 року в місті Кам’янці-Подільському Хмельницької області проходила міжнародна конференція „Теорія наближення функцій та її застосування”, присвячена
70-річчю з дня народження члена-кореспондента НАН України професора О. І. Степанця
(1942 – 2007). Співорганізаторами конференції були Інститут математики НАН України та
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.