Обобщенные константы Лебега и сходимость рядов Фурье – Якоби в пространствах L1,A,B - Моторная, О.В.; Моторный, В.П. (Український математичний журнал, 2014)
Досліджуються узагальнені константи Лебега для сум Фур'є - Якобі і збіжність рядов Фур'є - Якобі у просторах L1,A,B. Generalized Lebesgue constants for the Fourier–Jacobi sums and the convergence of Fourier–Jacobi series in the L1,A,B spaces are investigated.