Аналог теоремы Йона для взвешенных шаровых средних на сфере - Волчков, В.В.; Савостьянова, И.М. (Український математичний журнал, 2013)
Досліджуються узагальнення класу функцій з нульовими інтегралами по кулях фіксованого радiуса. Отримано аналог теореми единості Ф. Йона для зважених кульових середніх на сфері. We study generalizations of the class of functions with zero integrals over the balls of fixed radius. An analog of the John uniqueness theorem is obtained for weighted spherical means on a sphere.