Об основной обратной задаче дифференциальных систем с вырождающейся диффузией - Ибраева, Г.Т.; Тлеубергенов, М.И. (Український математичний журнал, 2013)
Методом відокремлення отримано достатні умови розв'язності основної за класифікацією А. С. Галіулліна оберненої задачі у класі стохастичних диференціальних систем Іто першого порядку з випадковими збуреннями з класу вінерових процесів і вироджуваною щодо частини змінних дифузією. The separation method is used obtain sufficient conditions for the solvability of the main (according to Galiullin’s classification) inverse problem in the class of first-order Itô stochastic differential systems with random perturbations from the class of Wiener processes and diffusion degenerate with respect to a part of variables.