Про голоморфні розв'язки рівнянь руху Дарвіна точкових зарядів - Скрипник, В.І. (Український математичний журнал, 2013)
На основании теоремы Коши доказано существование голоморфных по времени решений нерелятивистских уравнений Дарвина движения точечных зарядов. The existence of holomorphic (in time) solutions of the nonrelativistic Darwin equations of motion of point charges is proved with the help of the Cauchy theorem.