О нелокальной краевой задаче для систем гиперболических уравнений с импульсными воздействиями - Асанова, А.Т. (Український математичний журнал, 2013)
Розглядається нелокальна крайова задача для системи гiперболiчних рiвнянь з iмпульсним впливом. Методом уведення функцiональних параметрiв встановлено умови iснування єдиного розв’язку дослiджуваної задачi та запропоновано спосiб його знаходження. We consider a nonlocal boundary-value problem for a system of impulsive hyperbolic equations. Conditions for the existence of a unique solution of the problem are established by the method of functional parameters. An algorithm for finding this solution is proposed.