Исследования днепропетровских математиков по неравенствам для производных периодических функций и их приложениям - Бабенко, В.Ф. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено огляд досліджень дніпропетровських математиків, що стосуються точних нерівностей типу Колмогорова для норм проміжних похідних періодичних функцій та їх застосувань в теорії наближень. We present a survey of investigations of Dnepropetrovsk mathematicians related to Kolmogorov-type exact inequalities for norms of intermediate derivatives of periodic functions and their applications in approximation theory.