Класифікація лінійних зображень алгебр Галілея, Пуанкаре та конформної у випадку двовимірного векторного поля та їх застосування - Блажко, Л.М.; Жадан, Т.О.; Сєров, М.І. (Український математичний журнал, 2006)
Проведено класифікацію лінійних зображень алгебр Галілея, Пуанкаре та конформної, нееквівалентних відносно лінійних перетворень, у випадку двовимірного векторного поля. Одержані результати застосовано до дослідження симетрійних властивостей систем нелінійних рівнянь параболічного та гіперболічного типів. We present the classification of linear representations of the Galilei, Poincaré, and conformal algebras nonequivalent under linear transformations in the case of a two-dimensional vector field. The obtained results are applied to the investigation of the symmetry properties of systems of nonlinear parabolic and hyperbolic equations.