O некоторых свойствах функций Бумана - Заставный, В.П. (Український математичний журнал, 2006)
Вивчаються функцій, які введені Буманом. Знайдено точний показник гладкості цих функції та розглянуто питання про додатність їх перетворення Ханкеля. We study functions introduced by Buhmann. The exact exponent of smoothness of these functions is obtained and the problem of positivity of their Hankel transforms is analyzed.