Асимптотическое поведение собственных значений одной краевой задачи для эллиптического дифференциально-операторного уравнения второго порядка - Алиев, Б.А. (Український математичний журнал, 2006)
Вивчається асимптотична поведінка власних значень однієї крайової задачі зі спектральним параметром у граничних умовах для еліптичного диференціально-операторного рівняння другого порядку. Одержано асимптотичні формули для власних значень. We study the asymptotic behavior of the eigenvalues of a boundary-value problem with spectral parameter in the boundary conditions for a second-order elliptic operator-differential equation. The asymptotic formulas for the eigenvalues are obtained.