Чітка область Безу є кільцем елементарних дільників - Забавський, Б.В. (Український математичний журнал, 2014)
Доказано, что коммутативная четкая область Безу является кольцом элементарных делителей. We prove that a sharp Bézout domain is an elementary divisor ring.