О единственности элемента наилучшего L₁ -приближения для функций со значениями в банаховом пространстве - Бабенко, В.Ф.; Горбенко, М.Е. (Український математичний журнал, 2000)
Вивчаються питання єдиності елемента найкращого L₁ -наближення неперервних функцій зі значеннями у банаховому просторі. Доведено дві теореми, які характеризують підпростори єдиності за допомогою деяких множин тестових функцій. We study the problem of uniqueness of an element of the best L₁-approximation for continuous functions with values in a Banach space. We prove two theorems that characterize the uniqueness subspaces in terms of certain sets of test functions.