О наилучшем приближении в среднем и сверхсходимости последовательности полиномов наилучшего приближения - Вакарчук, С.Б. (Український математичний журнал, 2000)
Досліджується властивість послідовності поліномів найкращого наближення в середньому, пов'язана зі збіжністю в деякому околі кожної точки регулярності функції на лінії рівня ∂GR. We investigate one property of a sequence of polynomials of the best approximation in the mean related to the convergence in a neighborhood of every point of regularity of a function on the level line ∂GR.