Іван Іванович Ляшко (до 90-річчя з дня народження) - Грищенко, О.Ю.; Клюшин, Д.А.; Ляшко, С.І.; Сергієнко, І.В. (Український математичний журнал, 2012)
Дев’ятого вересня 2012 року виповнилося 90 років з дня народження заслуженого діяча науки
України, лауреата Державної премії України і премії АН України імені М. М. Крилова,
академіка НАН України, доктора фізико-математичних наук, професора Івана Івановича
Ляшка.