A note on noncosingular lifting modules - Amouzegar Kalati, T.; Keskin Tütüncü, D. (Український математичний журнал, 2012)
Let R be a right perfect ring. Let M be a noncosingular lifting module that does not have any relatively projective component. Then M has finite hollow dimension. Нехай R — праве досконале кiльце, а M — некосингулярний модуль iз властивiстю пiдняття, що не має жодної вiдносно проективної компоненти. Тодi M має скiнченну дуальну розмiрнiсть Голдi.