О разрешимости одного класса нелинейных интегральных уравнений на полуоси с некомпактным оператором типа Гаммерштейна – Стильтьеса - Хачатрян, Х.А.; Петросян, А.С. (Український математичний журнал, 2015)
Досліджується клас нелінійних інтегральних рівнянь на півосі з некомпактним оператором типу Гаммерштейна-Стільтьєса. З використанням факторизаційних методів i спеціально вибраних послідовних наближень доведено існування додатних розв'язків у різних функціональних просторах. We study one class of nonlinear integral equations with a noncompact operator of the Hammerstein – Stieltjes-type on the
semiaxis. The existence of positive solutions is proved in various function spaces by using the factorization methods and
specially chosen successive approximations.