Об асимптотически точных оценках приближения алгебраическими многочленами некоторых классов функций - Моторная, О.В.; Моторный, В.П. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено огляд результатів, отриманих за останнє десятиріччя, про наближення алгебраїчними многочленами деяких функцій і класів функцій у просторах C та L₁, а також про наближення з урахуванням положення точки на відрізку. We present a survey of results obtained for the last decade in the field of approximation of specific functions and classes of functions by algebraic polynomials in the spaces C and L₁ and approximation with regard for the location of a point on an interval.