“Інтимне дихання епохи” Ігоря Павлюка - Завидняк, Б. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книги: [Павлюк І. Інтимне дихання епохи. – Т. 1. Статті, рецензії,
інтерв'ю (1994–2010). – Тернопіль: Астон, 2016. – 752 с.; Павлюк І.
Інтимне дихання епохи. – Т. 2. Статті, рецензії, інтерв'ю (2010–
2015). – Тернопіль: Астон, 2017. – 704 с.; Павлюк І. Інтимне
дихання епохи. – Т. 3. Монографічні дослідження, статті, рецензії,
інтерв'ю (1997–2017). – Тернопіль: Астон, 2017. – 720 с.].