Прихований сенс у компаративному вимірі - Іванишин, П. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Фока М. Поетика підтексту в літературно-художніх системах
Сходу і Заходу: монографія. – Кропивницький: МПП “Антураж А”,
2018. – 477 с.