Володимир Васильович Шарко (Український математичний журнал, 2015)
Сьомого жовтня 2014 р. у віці 65-ти років пішов із життя видатний математик Володимир
Васильович Шарко. Він був талановитим учителем, чуйною людиною, мав привабливу і харизматичну особистість і надихав інших на творчу роботу.