О среднем значении обобщенной функции Пиллаи над Z[i] в арифметической прогрессии - Варбанец, П.Д.; Дадаян, З.Ю. (Український математичний журнал, 2013)
Побудовано асимптотичну формулу для середнього значення узагальненої функції Піллаї в арифметичній прогресії. We construct an asymptotics relation for the average value of the generalized Pillai function in the arithmetic progression.