Ізогеометричне сплайн-відновлення плоских кривих - Назаренко, М.О. (Український математичний журнал, 2000)
Отримані умови ізогеометричного відновлення плоских кривих за допомогою параметричних параболічних та кубічних сплайнів мінімального дефекту. We establish conditions for the isogeometric reconstruction of plane curves by using parabolic and cubic parametric splines of minimal defect.