Схема полного усреднения для нечетких дифференциальных включений на конечном промежутке - Плотников, А.В. (Український математичний журнал, 2015)
Наведено обґрунтування можливості застосування методу повного усереднення на скінченному проміжку для диференціальних включень із нечіткою правою частиною, які містять малий параметр. We justify the applicability of the method of complete averaging on a finite segment for differential inclusions with fuzzy right-hand sides containing a small parameter.