О граничном поведении регулярных решений вырожденных уравнений Бельтрами - Ломако, Т.В. (Український математичний журнал, 2015)
Досліджується поведінка на мєжі регулярних розв'язків вироджених рівнянь Бельтрамi з обмеженнями інтегрального типу на коефіцієнт. We study the boundary behavior of regular solutions to the degenerate Beltrami equations with constraints of the integral type imposed on the coefficient.