Структура напівгрупи Манна скінченного рангу, кожний стабільний порядок якої є фундаментальним або антифундаментальним - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2009)
Описывается структура полугруппы Манна конечного ранга, каждый стабильный порядок которой фундаментальный или антифундаментальный. We describe the structure of a Munn semigroup of finite rank every stable order of which is fundamental or antifundamental.