Двусторонние оценки носителя решения задачи Коши для анизотропного квазилинейного вырождающегося уравнения - Дегтярев, С.П.; Тедеев, А.Ф. (Український математичний журнал, 2006)
Встановлено точні за порядком двосторонні оцінки розмірів носія розв'язку задачі Коші для параболічного рівняння з подвійною нелінійністю та анізотропним виродженням у випадку, коли початкові дані є фінітними та мають скінченну масу. We establish exact-order bilateral estimates for the size of the support of a solution of the Cauchy problem for a doubly nonlinear parabolic equation with anisotropic degeneration in the case where the initial data are finite and have finite mass.