Параболічні за Солонниковим системи квазіоднорідної структури - Івасишен, С.Д.; Івасюк, Г.П. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядається новий клас систем рівнянь, які поєднують у собі структури систем, параболічних за Солонниковим і Ейдельманом. Доведено теореми про зведення загальної початкової задачі до задачі з нульовими початковими даними та про коректну розв'язність початкової задачі в модельному випадку. We consider a new class of systems of equations that combine the structures of Solonnikov and Éidel’man parabolic systems. We prove a theorem on the reduction of a general initial-value problem to a problem with zero initial data and a theorem on the correct solvability of an initial-value problem in a model case.