Поля Якоби на римановом многообразии - Бондаренко, В.Г. (Український математичний журнал, 2006)
Розглянуто ряд властивостей пoлiв Якoбi на многовиді недодатної кривини. Як наслідок, встановлено формули для похідних одного класу функцій на многовиді. Some properties of Jacobi fields on a manifold of nonpositive curvature are considered. As a result, we obtain relations for derivatives of one class of functions on the manifold.