Властивості цілих розв'язків диференціальних рівнянь - Шеремета, З.М.; Шеремета, М.М. (Український математичний журнал, 2006)
Досліджено 6лизькість до опуклості та обмеженість l-індексу цілих розв'язків диференціальних Рівнянь z²w′′+βzw′+(γz²—β)w=0 іzw′′+βw′+γzw=0. We investigate the close-to-convexity and l-index boundedness of entire solutions of the differential equations z²w′′+βzw′+(γz²—β)w=0 іzw′′+βw′+γzw=0.