Некоторые экстремальные задачи теории неналегающих областей со свободными полюсами на лучах - Бахтин, А.К.; Таргонский, А.Л. (Український математичний журнал, 2006)
Отримано нові результати про максимізацію добутку степенів внутрішніх радіусів областей, які попарно не перетинаються, відносно деяких систем точок у розширеній комплексній площині. We obtain new results on the maximization of the product of powers of the interior radii of pairwise disjoint domains with respect to certain systems of points in the extended complex plane.