Some comments on regular and normal bitopological spaces - Dochviri, І. (Український математичний журнал, 2006)
Some properties of regular and normal bitopological spaces are established. The classes of sets inheriting the bitopological properties of regularity and normality are found. A theorem on a finite covering of pairwise normal spaces is proved. We also study the behavior of individual multivalued mappings, taking the axioms of bitopological regularity and normality into account. Встановлено деякі властивості регулярних i нормальних бітопологічних просторів. Знайдено класи множин, що успадковують бітопологічні властивості регулярності та нормальності. Доведено теорему про скінченне покриття попарно нормальних просторів. Також вивчено поведінку конкретних багатозначних відображень з урахуванням аксіом бітопологічної регулярності та нормальності.