Поточкові оцінки коопуклого наближення диференційовних функцій - Дзюбенко, Г.А.; Залізко, В.Д. (Український математичний журнал, 2005)
Отримано поточкові оцінки коопуклого наближення функцій із класу Wʳ, r > 3. We obtain pointwise estimates for the coconvex approximation of functions of the class Wʳ,r > 3.