Некоторые вопросы одновременной аппроксимации функций двух переменных и их производных интерполяционными билинейными сплайнами - Вакарчук, С.Б.; Мыскин, К.Ю. (Український математичний журнал, 2005)
На деяких класах одержано точні значення оцінок похибок наближення функцій двох змінних та їх похідних інтерполяційними білінійними сплайнами. Exact estimates for the errors of approximation of functions of two variables and their derivatives by interpolation bilinear splines are obtained on certain classes.