Оценка перестановки функции, удовлетворяющей „обратному неравенству Йенсена" - Кореновский, А.А. (Український математичний журнал, 2005)
Показано, що для будь-якої функції, що задовольняє „обернену нерівність Єнсена" по всіляких багатовимірних сегментах, її рівновимірне переставлення також задовольняє „обернену нерівність Єнсена" з тією самою сталою. We show that an equimeasurable rearrangement of any function satisfying the “reverse Jensen inequality” with respect to various multidimensional segments also satisfies the “reverse Jensen inequality” with the same constant.