О наилучших (α;β) -приближениях постоянными выпуклых функций в интегральных метриках - Поляков, О.В. (Український математичний журнал, 2013)
Встановлено нерівності, що пов'язують константи найкращого (α;β) -наближення у просторі Lp при різних значеннях p. We prove inequalities connecting the constants of the best (α;β) -approximation in the space Lp for various values of p.