Об одной экстремальной задаче о множествах Помпейю - Елец, Л.В.; Машаров, П.A. (Український математичний журнал, 2009)
Знайдено оцінки зверху найменшого радiуса кулі, в якій дана множина є множиною Помпейю. В якості множини розглянуто половину прямого кругового конуса. Отримані оцінки значно уточнюють відомі раніше. We determine upper bounds for the least radius of a ball in which a given set is a Pompeiu set (the set considered is a half right circular cone). The obtained estimates significantly improve known results.