Майор Пилипович Тіман (до 90-річчя від дня народження) - Самойленко, А.М.; Моторний, В.П.; Бабенко, В.Ф; Вакарчук, С.Б.; Пелешенко, Б.Г.; Романюк, А.С.; Сердюк, А.С.; Тригуб, Р.М. (Український математичний журнал, 2013)
30 серпня 2013 р. виповнилося 90 років від дня народження відомого математика і видатної людини Майора Пилиповича Тімана.