Неэргодические квадратичные операторы двуполой популяции - Ганиходжаев, Н.Н.; Жамилов, У.У.; Мухитдинов, Р.Т. (Український математичний журнал, 2013)
Описано конструкцію квадратичних операторiв двополої популяції, що відмінна від моделі, вивченої в роботах Любича, та наведено приклад неергодичного квадратичного оператора двополої популяції. We describe the structure of quadratic operators of a two-sex population that differs from the model studied by Lyubich and give an example of nonergodic quadratic operator for a two-sex population.