Гранична теорема для інтегральних функціоналів від екстремуму незалежних випадкових процесів - Мацак, І.К. (Український математичний журнал, 2005)
Доводиться теорема про збіжність до виродженого закону розподілів інтегральних функціоналів від екстремуму незалежних випадкових процесів. We prove a theorem on the convergence of integral functionals of an extremum of independent stochastic processes to a degenerate law of distributions.