Теорема о средних значениях - Трохимчук, Ю.Ю. (Український математичний журнал, 2013)
Запропоновано новий підхід до класичної теореми про середнє, в якому замість одного середнього значення використано два. Цей підхід має особливе значення для комплексних функцій, оскільки для них не існує подібних теорем. We propose a new approach to the classical mean-value theorem in which two mean values are used instead of one. This approach is of especial importance for complex functions because there are no available theorems of this kind for these functions.