Об эквивалентности некоторых условий для выпуклых функций - Тихонов, С.Ю. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчаються класи опуклих функцій на (1,∞), що прямують до нуля на нескінченності. Встановлюються співвідношення між різними представниками цих класів. We study classes of convex functions on (1,∞) that tend to zero at infinity. Relations between different elements of these classes are determined.