Условия существования локального решения многозначного дифференциального уравнения с обобщенной производной - Плотников, А.В.; Скрипник, Н.В. (Український математичний журнал, 2013)
Розглянуто узагальнене багатозначне диференціальне рiвняння i доведено теореми існування та единості розв'язку для інтервального та багатозначного випадків. We consider a generalized set-valued differential equation with generalized derivative and prove the theorems on existence and uniqueness of its solution for the cases of interval-valued and set-valued mappings.