Міжнародна математична конференція „Боголюбовські читання DIF-2013. Диференціальні рівняння, теорія функцій та їх застосування” з нагоди 75-річчя від дня народження академіка А. М. Самойленка - Редколегія (Український математичний журнал, 2013)
З 23 по 30 червня 2013 року в місті Севастополі проходила міжнародна математична конференція „Боголюбовські читання DIF-2013. Диференціальні рівняння, теорія функцій та їх застосування” з нагоди 75-річчя від дня народження академіка А. М. Самойленка.