Дитяча література: стан, проблеми, перспективи - Кизилова, В.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті аналізуються сучасні проблеми дитячої літератури як навчальної дисципліни та складової літературознавства. This article analyses the state of children’s literature as a subgect in higher educational establishments, and outlines the problems and the tases of its studying.