О начальных данных простой консервативной системы рассеяния, которые могут быть переведены в ноль последовательностью входов из l² - Нудельман, М.А. (Український математичний журнал, 2005)
Описано лінеал початкових даних простої консервативної системи розсіювання, які можна перевести в нуль послідовністю входів з l ². Доведення Грунтується на відомому зв'язку між теорією розсіювання Лакса - Філліпса та теорією унітарних вузлів B. Секефальві - Надя, Ч. Фояша та M. С. Бродського. We describe the lineal of initial data of a simple conservative scattering system which can be transferred to zero by a sequence from l ². The proof is based on the known connection between the Lax - Phillips scattering theory and the theory of unitary operator nodes developed by B. Szokefalvi - Nagy, C. Foias, and M. S. Brodskii.