Оценки скорости сходимости в обыкновенных дифференциальных уравнениях, находящихся под воздействием случайных процессов с быстрым временем - Власенко, Л.А.; Перестюк, Н.А. (Український математичний журнал, 2005)
Одержано теореми існування та єдиності для диференціально-алгебраїчного рівняння d/dt[Au(t)] + Bu(t) = f(t, u(t)) з імпульсною дією. Матриця A може бути виродженою. Результати застосовано до теорії електричних ланцюгів. We establish theorems on the existence and uniqueness of a solution of the impulsive differential-algebraic equation
d/dt[Au(t)] + Bu(t) = f(t, u(t)),
where the matrix A may be singular. The results are applied to the theory of electric circuits.