Конгруенції переставної інверсної напівгрупи скінченного рангу - Дереч, В.Д. (Український математичний журнал, 2005)
Описано будову будь-якої конгруенції переставної інверсної напівгрупи скінченного рангу. We describe the structure of any congruence of a permutable inverse semigroup of finite rank.