О конечных группах с перестановочными обобщенно субнормальными подгруппами - Велесницкий, В.Ф.; Семенчук, В.Н. (Український математичний журнал, 2013)
Розглянуто проблему Кегеля - Шеметкова про знаходження класів скінченних груп F таких, що в будь-якій скінченнiй групi добуток переставних F -субнормальних пiдгруп є F -субнормальною підгрупою. We study the Kegel–Shemetkov problem of finding the classes of finite groups F such that, in any finite group, the product of permutable F-subnormal subgroups is a F-subnormal subgroup.