Асимптотична поведінка лічильного процесу у схемі максимуму - Мацак, І.К. (Український математичний журнал, 2013)
Получена точная асимптотика логарифма считающего процесса в схеме максимума. We determine the exact asymptotic behavior of the logarithm of a counting process in the maximum scheme.