О бесконечных группах с дополняемыми неабелевыми подгруппами - Барышовец, П.П. (Український математичний журнал, 2013)
Наведено опис локально скінченних груп, що містять принаймні одну неабелеву силовську підгрупу, в яких всі неабелеві підгрупи є доповнюваними. We present the description of locally finite groups containing at least one non-Abelian Sylow subgroup in which all non-Abelian subgroups are complemented.